Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Martin Lootens, Service Manager, telefoonnummer 033-2473905.

Voor onze Trucks vestiging in Nijkerk zijn wij op zoek naar:

1e AUTOTECHNICUS BEDRIJFSWAGENS m/v (fulltime)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Ben jij 1e Autotechnicus Bedrijfswagens of volg je de opleiding tot 1e Autotechnicus Trucks / Bestelwagens? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken technisch talent met meerdere jaren monteurservaring met bedrijfswagens en/of trucks en bij voorkeur bij Mercedes-Benz, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor zowel personenwagens als bedrijfswagens. Werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je wordt bijgeschoold in nieuwe reparatietechnieken van diverse modellen.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ruim 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld