Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Paulo Brito de Campos, Vestigingsmanager Stern Auto. Telefoonnummer 020 - 85 10 811.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Service Manager (fulltime) m/v

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken talent met meerdere jaren ervaring in het aansturen van teams (10 medewerkers), die de top willen bereiken bij een groeiend bedrijf. Je bent hét gezicht van ons bedrijf en bent in staat om met jouw team de klanttevredenheid te verhogen.

Als Service Manager stuur jij de Service Adviseurs aan en ligt jouw focus op het klantcontact. Je bent met jouw team de verbindende schakel tussen de klant en de personenwagen- en bedrijfswagenwerkplaats. Aan de receptie worden de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer gemaakt, worden de werkzaamheden ingepland van de werkplaats en worden de werkorders en facturen gemaakt. In jouw rol krijg je veel zelfstandigheid en wordt pro-activiteit gewaardeerd. Je bent commercieel en weet klachten op een juiste en nette wijze op te lossen. Je weet op de juiste wijze het beste uit jouw team te halen en draagt zo bij aan een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiency voor de organisatie.

Voor deze functie is het een vereiste dat je meerdere jaren aantoonbare werk- en leidinggevende ervaring hebt in het aansturen van teams (min. 10 medewerkers), waarbij je aantoonbare aansturing hebt gegeven op processen, het neerzetten van een goede structuur en het bouwen van een goed en hecht team. Bij voorkeur heb je ervaring in de automotive branche en met Mercedes-Benz. Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt goede management vaardigheden ontwikkeld.

Ben jij in staat om samen met jouw team een topprestatie neer te zetten en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.