Jouw sollicitatie kun je mailen naar: sharon.peeters@sternauto.nl.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer M. Veltman, Fleetsales Manager Stern Auto B.V., telefoonnummer 030-26 444 39.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Accountmanager Fleetsales Personenwagens M/V (fulltime)

Voor de regio Utrecht, Hilversum en Veenendaal

Als Accountmanager Fleetsales koester je de bestaande netwerken en bouwt ze verder uit. Je bent gewend je bezig te houden met de zakelijke markt en schrikt niet van een soms wat intensiever, langdurig verkoopproces. Je kent de zakelijke markt en hebt daar ook reeds jouw eigen netwerk opgebouwd. Je bent betrokken bij het lokale MKB en vindt het leuk om uitgebreid te netwerken. Ben je een accountmanager die het belang snapt van actieve marktbeweging en acquisitie? Dan willen wij graag dat jij op deze vacature reageert.

Wij zoeken een actieve accountmanager die niet achterover in zijn stoel blijft zitten in afwachting van nieuwe klanten. Een commerciële hardwerkende professional, die begrijpt dat het dagelijks bellen en bezoeken van (potentiële) relaties de sleutel is tot commercieel succes.

Ben jij die representatieve, klantgerichte en commercieel ingestelde gesprekspartner voor onze relaties, en overtref je dagelijks de verwachtingen? Houd je van een uitdaging en zit ondernemen in jouw DNA? En is het dagelijks actief zijn met prospects en acquisitie een tweede natuur voor je? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functie is het een vereiste dat je minimaal een HBO opleiding hebt afgerond richting Commerciele Economie of afgestudeerd bent aan de IVA A/HBO. Je bent pro-actief, resultaatgericht, en stressbestendig. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en bent prima in staat om zelfstandig jouw eigen werk te organiseren. Je bent ondernemend, zeer commercieel en beschikt over een winnaars-mentaliteit. Je durft vooruit te kijken en komt met nieuwe initiatieven. Ervaring in of affiniteit met de Automotive-branche is een pré.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld