Interesse?
Mail jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Michiel van de Bovenkamp, Hoofd Verkoop binnendienst, telefoonnummer 030-280 88 32.

Voor onze Stern Auto vestigingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Chauffeur Autotransport fulltime (m/v)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Heb jij ervaring in autotransport en zijn auto’s jouw passie? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Als chauffeur autotransport ben je verantwoordelijk voor het schadevrij laden, vervoeren en lossen van personen- en bedrijfsauto’s tussen onze vestigingen in het land, de importeur en soms ook bij klanten. Het is belangrijk dat onze auto’s schadevrij worden afgeleverd, je beschikt dan ook over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Het betreft een fulltime functie, met meerdere ritten per dag. Jouw dag start en eindigt op onze vestiging in Amsterdam West, je bent dan ook woonachtig in deze regio. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderspas. Je hebt minimaal 5 jaar rij ervaring in een truck met oplegger. Ook ben jij flexibel, heb je geen 9-tot-5 mentaliteit en ben je representatief voor ons premium merk.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de automotive.