Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Willem de Graaf, Vestigingsmanager Stern Auto B.V., telefoonnummer 0318 - 555858.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Voor onze vestiging in Veenendaal Galileistraat zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? En ben jij die klantvriendelijke magazijnmedewerker die ervaring in de automotive branche heeft? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken een magazijnmedewerker met meerdere jaren magazijn ervaring in de automotive branche. Dagelijks heb je contact met onze klanten en bent daarmee het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de inname en uitgifte van alle onderdelen en alle administratieve handelingen die daarbij horen.

Voor deze functie zoeken wij een collega die flexibel is en accuraat kan werken. Je hebt technisch inzicht en affiniteit met Mercedes-Benz en bij voorkeur heb je kennis van Autoline en Dealer Bandenbeheer Systeem. Je bent een echte teamplayer en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.