Interesse?
Mail jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Michiel van de Bovenkamp, Hoofd Verkoop binnendienst, telefoonnummer 030-280 88 32.

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn we op zoek naar een:

Junior medewerker Verkoopadministratie M/V (fulltime)

Heb jij een passie voor ons merk, ben je accuraat ingesteld, een echte teamplayer én klantgericht? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature!

De nadruk van deze functie ligt op het begeleiden van het online voorraadbeheer van onze 11 vestigingen.

Jij bent er verantwoordelijk voor dat alle auto’s online geplaatst worden (via OBS) en daarmee vindbaar zijn voor onze klanten. Jij bewaakt en controleert de administratieve processen rondom dit proces. Zo zorg je er voor dat de auto’s met de juiste data en prijzen geplaatst worden en onderhoud je contacten met de Verkoopadviseurs hierover.

Daarnaast ondersteun je jouw collega’s van de afdeling bij de administratieve verwerking van de verkooporders en de inkoop.

Je beschikt over minimaal MBO denk- en werkniveau en hebt goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je hebt administratief inzicht en bent accuraat. Ook ben je flexibel ingesteld en stressbestending. Verder heb je maximaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke administratieve functie en ben je woonachtig in de regio.  

Wij bieden een uitdagende functie in een snelgroeiende organisatie met een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 FTE een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld