Jouw sollicitatie kun je mailen naar: sharon.peeters@sternauto.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer R. van Laar, Salesmanager Trucks, telefoonnummer 06-53578391.

 

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste: 

JUNIOR VERKOOPADVISEUR TRUCKS M/V (fulltime)

Heb jij een passie voor verkoop, ben je klantgericht, proactief ingesteld en gaat jouw hart sneller kloppen van trucks? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature!

Jij hebt commercieel talent en gaat voortvarend te werk. Jij begrijpt als geen ander dat alleen actie voldoende reactie geeft en werkt gestructureerd aan jouw klantcontacten conform CRM. Je hebt een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur de IVA opleiding, en hebt 1 tot 2 jaar aantoonbare verkoopervaring (bij voorkeur in een B2B omgeving). Je bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving. SternTrucks biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. In deze uitdagende fulltime functie krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en binnen onze organisatie door te groeien.

SternTrucks is een handelsbenaming binnen Stern Auto.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.