Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: sharon.peeters@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Albert den Hertog, Service Manager, telefoonnummer 020- 35 450 21.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

1e AUTOTECHNICUS PERSONENWAGENS (m/v)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Ben jij  1e Autotechnicus Personenwagens of heb je bijna de opleiding tot 1e Autotechnicus afgerond? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken technisch talent met meerdere jaren monteurservaring, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend bedrijf.

Bij voorkeur heb  je sleutelervaring met personenwagens en Mercedes-Benz en woon je in de regio Amstelveen.  Je beschikt over minimaal MBO denk- en werkniveau en bent een echte teamplayer. Vind jij dat de klant optimaal tevreden moet zijn en ga je door tot je klus is afgerond? Dan zien wij jouw reactie graag met veel belangstelling tegemoet!

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Zo neem je onder andere deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je wordt bijgeschoold in nieuwe reparatietechnieken van de diverse (nieuwe) modellen.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de automotive.