Voor onze vestiging in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

VERKOOPADVISEUR PERSONENWAGENS M/V (fulltime)

Heb jij een passie voor verkoop, ben je klantgericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature!

Jij hebt commercieel talent en gaat voortvarend te werk. Jij begrijpt als geen ander dat alleen actie voldoende reactie geeft en werkt gestructureerd aan jouw klantcontacten conform CRM. Jij ziet leads als kansen en klanten als ambassadeurs.

Jij beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau en heb bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een commerciële functie in de regio Hilversum. Je hebt iets toe te voegen aan een professionele organisatie, hebt een bewezen trackrecord in de verkoop van personenwagens en je beschikt over een groot netwerk in de regio.

Stern Auto biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je voor deze functie deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer S. Raasveld, Sales Manager Stern Auto B.V., telefoonnummer 035-69 27 201.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.