Service Adviseur, Mercedes-Benz (Amersfoort, Stern Auto) 

Wij zoeken voor vestiging Amersfoort klantvriendelijk en commercieel talent met frontoffice ervaring in de Automotive voor de functie van Service Adviseur. Is hospitality niet alleen een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, mooie premium auto’s, goede koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel! 

Wat ga je zoal doen in deze functie:  
Als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent mede het gezicht van onze vestiging en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen. Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats. Jij maakt de werkorders en controleert mede de uitgevoerde werkzaamheden. 

Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de technicus. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen. 

Wat kunnen wij jou bieden: 

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland; 
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt; 
 • Een ‘boven’ markt conform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Mooie en nette werkomgeving; 
 • Een hele goede en persoonlijke werksfeer en samenwerking onderling; 
 • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen o.a. via de importeur, de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen; 
 • In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien. 

Wat neem je mee:  
Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je: 

 • MBO+ werk- en denkniveau; 
 • Meerdere jaren ervaring als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (Frontoffice), bij voorkeur bij een premium automerk; 
 • Hospitality is niet alleen een kreet op je CV, maar is je echt op het lijf geschreven; 
 • Bij voorkeur heb je naast personenwagens ook ervaring met trucks; 
 • Jij gaat voor een optimale service, maar doet dit met een gezonde commerciële tint; 
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie; 
 • Ervaring met werkplaatsplanning en facturatie; 
 • Jij bent in het bezit van minimaal rijbewijs B; 
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit; 
 • En ben jij woonachtig in de regio Amersfoort. 

Wie zijn wij:  
Stern Auto B.V. is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma. 
 
Stern Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.  
 
Kom jij bij Stern Auto Amersfoort werken?  
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek! Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.  
 
Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Sietse Vellema, Service Manager via telefoonnummer 033-4543444.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Sietse Vellema, Service Manager Stern Auto, telefoonnummer 033-4543444.