Interesse?

Solliciteer direct

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Arjan Goed, Service Manager Stern Auto, telefoonnummer 030-2644462.

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

SERVICE ADVISEUR (m/v)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken technisch talent met meerdere jaren werkervaring als Service Adviseur in de Automotive, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor personenwagens.

Je bent hét gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid te verhogen.

Als Service Adviseur ligt jouw focus op het klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je ontvangt de klant, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats en maakt de werkorders en facturen. Tevens ben je commercieel en weet je klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.

Bij voorkeur heb  je ervaring met personenwagens en Mercedes-Benz en woon je in de regio Nieuwegein.  Ook heb je een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en beschik je over prima communicatieve vaardigheden. Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.